Previous
Next
Member of Small Elegant Hotels

Met het vliegtuig

Brussels Airport

Luchthaven Brussel

De internationale luchthaven in Brussel bevindt zich op ongeveer 1.30u per trein van Brugge. Wij kunnen ook steeds een transfer regelen om u op te halen in de luchthaven. De kostprijs bedraagt €175 (enkele reis).


Brussels South Charleroi Airport

Luchthaven Brussel Zuid,
Luchthaven Charleroi

Brussels South Charleroi Airport ontvangt meerdere lage kosten vluchten per dag vanuit diverse andere steden en regio’s in Europa. De busmaatschappij Flibco.com legt een rechtstreekse shuttlebus in naar en vanuit het station van Brugge met een frequentie van 9 ritten per dag (heen en terug). Met de shuttlebus reis je comfortabeler, prijsvoordeliger en vaak ook sneller dan de andere vervoersalternatieven (trein, combi trein-bus). Reserveren doe je goedkoper online. Op de bus of in de luchthaven betaal je een toeslag.


International Airport Ostend - Bruges

International Airport Ostend - Bruges

Er zijn ook vluchten naar de luchhaven Oostende-Brugge. Wij kunnen steeds een taxi voor u regelen om u op te halen in de luchthaven. De kostprijs bedraagt €75 (enkele reis).


Gruuthuse museum Brugge hotel lounge Bonifacius Brugge hotel keuken Bonifacius Brugge begijnhof Brugge Brugse reitjes koets Brugge