Boek nu Best rate guaranteed
Book now

Bonifacius, een Bed en Breakfast met charme, bestaat uit twee huizen, een gebouw aan de Reie, met houten gevel en glasraampjes, dat baadt in een middeleeuwse sfeer en een 16 de eeuws gebouw aan de straatkant.

B&B Bonifacius bevindt zich naast de Bonifaciusbrug en schijnt zo uit de geschiedenis te voorschijn te komen. Daarenboven kan je vanop het terras op de tweede verdieping genieten van een panoramisch en uniek zicht over vele historische gebouwen o.a. OLV-kerk, het Gruuthuse paleis etc . oog in oog met het verleden, stil en stiller bij al die architecturale schoonheid.

De gotische kamer met open haard, heeft een ongelofelijke charme. Je kunt er je ontbijt nemen met zicht op de Reie. Een open venster… je blik volgt het sierlijke bewegen van zwanen en eendjes en je hoort slechts het kabbelende water.

In B&B Bonifacius wordt je ondergedompeld in de intieme charme van een privaat huis en geniet u toch van alle comfort waarvan je in een luxe hotel zou genieten. De kamers beschikken over airco, Wi Fi Internet toegang (draadloos), TV, DVD, safe, minibar, badkamers met jacuzzi.

Bonifacius is uw beste keuze bij uw zoektocht naar een kwaliteitsverblijf in Brugge omwille van zijn unieke ligging, zijn uitzonderlijk interieur en zijn luxe faciliteiten.